Teràpia assistida amb cavalls

Teràpia assistida amb cavalls

Teràpia assistida amb Cavalls, és una activitat amb fi terapèutic, tant físic, emocional o social

 

Coaching amb cavalls

Coaching amb cavalls

És un procés d’acompanyament, personal i/o professional on es realitza una activitat des de terra que ens permet viure, a través del cavall,  situacions de la nostra vida

Taller nens i cavalls

Taller nens i cavalls

Taller per grans i petits, vine a disfrutar de la natura entre cavalls!

Temps per a tu

Temps per a tu... a la natura!

Temps per tu a la natura és un taller que s’ha ideat agafant l’essència de mètodes com Ferdenkrais, Mindfulness i consciència corporal

TERÀPIA ASSISTIDA AMB CAVALLS

Som Alaire és una associació sense ànim de lucre que compta amb un equip multidisciplinar, en el qual podem trobar com a terapeutes: psicòlegs, terapeutes ocupacionals, educadors especials i socials, fisioterapeutes…

A l’hora de treballar, adeqüem el terapeuta als objectius i perfil de l’usuari. Així també busquem l’auxiliar, company del terapeuta que complementa la teràpia suplint les disciplines que el terapeuta no abasteix.

De la mateixa manera, segons els objectius que estableix el terapeuta, s’escull  el cavall més adequat, sigui per la seva empatia, sensibilitat, o ritme i llargada del pas.
Som Alaire consta de 4 cavalls actius per la hipoteràpia: la Kimera, el Kio, el Pach i la Boira. Si els vols conèixer passa’t per la galeria!

Les teràpies poden adaptar-se a les necessitats de cada nen o poden tenir una estructura fixa on, a través dels pictogrames, els comuniquem les activitats que farem.

Si vols saber-ne més de com treballem vine a coneixe’ns!

COACHING AMB CAVALLS

És una activitat que permet identificar les nostres àrees de millora i les nostres fortaleses per tal d’assolir uns objectius marcats per un mateix. El feedback  immediat que ens  donen els cavalls ens faciliten aquest autoconeixement.

El cavall és un animal de naturalesa social, necessita recollir tota la informació que li proporcina l’entorn que l’envolta. D’aquesta manera percep, identifica i ens mostra tot el que projectem a través del nostre llenguatge no verbal (factors com la por, el lideratge, la timidesa, el dubte,la confiança…)

Gaudeixes del que fas?

Què vols aconseguir?

Hi ha alguna limitació que t’impedeix arribar l’èxit?

Vols augmentar la teva confiança?

Quin és el curs de la teva vida?

Què necessites en aquest moment?

Descobrèixe-ho!

TALLER NENS I CAVALLS

Voleu tenir contacte amb la natura i conèixer els nostres amics, els cavalls? Participeu en una sessió individual o familiar i podreu: jugar junts, conèixer les parts del cos del cavall, pintar-lo i posar-lo guapo… entre moltes altres activitats!

I… No hi ha edat mínima ni màxima!

TEMPS PER A TU…A LA NATURA!

Temps per a tu… A la natura! és un taller que s’ha ideat agafant l’essència de mètodes com Ferdenkrais, Mindfulness i Consciència corporal. Amb aquest pla es pretè: trencar la rutina, oblidar-nos del dia a dia i centrar-nos en nosaltres aprenent a escoltar-nos.

Vine a viure l’experiencia a Som Alaire, i deixa que el Kio, el Pach, la Kimera i la Boira et facin oblidar de la rutina i retornar-te a la natura.

Pròxima obertura primavera 2018!